0 0
Zeleni zajtrk z jajci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
10 x Šparglji
100 g Grah
100 g Fižol
200 g Špinača narezana
Maslo
Oljčno olje
1 x Por sesekljan
2 stroka Česen sesekljan
2 žlički Semena kumina
4 x Jajca
Koper sesekljan
Čili

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zeleni zajtrk z jajci

LASTNOSTI:
    Kuhinja:
    • 30 min
    • Porcije 2
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Zavrite posodo z osoljeno vodo, dodajte šparglje in jih kuhajte 5 min. Dodajte grah in fižol ter kuhajte še 5 min, nato dodajte špinačo in vse skupaj odlijte v cedilo in odcedite.

    V ponvi segrejte 2 žlici olivnega olja in košček masla. Por in česen pokuhajte, dokler se ne zmehčata, nato dodajte semena kumine. Vmešajte blanširano zelenjavo in jo kuhajte 4 minute. Začinite, nato naredite luknje za poljubno število jajc in v vsako luknjo razbijte jajce.

    Nežno kuhajte, dokler jajca niso pripravljena tako, kot želite. Preden jih postrežete, jih posujte s koprom in čilijem in prelijte z oljčnim oljem.

    (Foto: pexels.com)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Grška pomarančna torta
    Naprej
    Mango bovla
    Nazaj
    Grška pomarančna torta
    Naprej
    Mango bovla

    Dodajte Komentar