0 0
Vrezana špinača

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 kg Špinača
2 x jajce, dobro stepen
2 skodelici Mleko
2 skodelici Drobtine
4 žlice Maslo
1/2 skodelice Sesekljana slanina
Sol
Poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vrezana špinača

  • 1 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Špinačo temeljito operite. Odcedite jo in kuhajte z malo vode v pokritem loncu na zmernem ognju 8 do 10 minut.

Špinačo odcedite in sesekljajte. Dodajte mleko, stepena jajca, 1 1/2 skodelice krušnih drobtin, stopljeno maslo, sol in poper ter dobro premešajte.

Po vrhu posujte preostalo 1/2 skodelice krušnih drobtin in sesekljano slanino. Pecite v zmerno vroči pečici (180 stopinj Celzija) 35 minut.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Fižol “Schnitzel”
paradižnik
Naprej
Ocvrti paradižnik
Nazaj
Fižol “Schnitzel”
paradižnik
Naprej
Ocvrti paradižnik

Dodajte Komentar