0 0
Vinaigretska omaka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlička gorčice
2 žlici kisa
1 ščepec soli
1 ščepec popra
5 žlic olja
1 trdo kuhano jajce
1 manjša čebula
0.5 šopka peteršilja

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vinaigretska omaka

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Omako lahko uporabimo za začinjanje zelene in druge solate, lahko jo uporabimo tudi kot prilogo k mrzli kuhani govedini.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava

V skledi z metlico zmešamo gorčico, kis, sol in poper. Prilijemo olje in stepamo, da masa naraste. Olupimo trdo kuhano jajce. Čebulo olupimo. Peteršilj operemo in otresemo. Jajce, čebulo in peteršilj zelo drobno sesekljamo in dodamo omaki. Dobro premešamo, prelijemo v servirno skledico in postrežemo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Smetanov hren
Naprej
Gremolata
Nazaj
Smetanov hren
Naprej
Gremolata

Dodajte Komentar