0 0
Tople kumare s pire krompirjem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 x Kumara veliki
1 žlica Olje
2 žlici Moka
1 žlica Kisla smetana
1 žlica Paradižnikova mezga
1/2 žličke Rdeča paprika - mleta
2 x Česen
Sol po okusu
Poper po okusu
Voda
1 x Čebula srednje velika

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tople kumare s pire krompirjem

LASTNOSTI:
    Kuhinja:
    • Porcije 2
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Čebulo drobno sesekljajte, solite in prepražite na olju, da lepo porumeni. Prelijte s pol dl vode in premešajte. Kumari odstranite peške, najlažje jih boste odstranili z žlico, jih naribajte in ožamite (ožamite jih tako, da bodo spustile tekočino, ki jo seveda zavržete). Kumare dušite, stisnite česen in premešajte.

    V lončku zmešate moko, kislo smetano, papriko, mezgo in pa 2 dl vode, dodajte kumare in kuhajte še naslednjih 10 minut.

    Zraven skuhajte in servirajte še pire krompir.

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Marelična marmelada
    Naprej
    Juha iz fižola
    Nazaj
    Marelična marmelada
    Naprej
    Juha iz fižola

    Dodajte Komentar