0 0
Španski riž

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Španski riž

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Vzemite eno skodelico nekuhanega riža in ga dajte v ponev s toliko olivnega olja, da je ponev prekrita za pol centimetra. Mešajte, dokler se zrna ne ločijo in porjavijo.

Zdaj dodajte paradižnik, sesekljano čebulo, sesekljano papriko in začimbe po okusu. Dodajte le toliko vode, da bo zmes dobro vlažna. Pokrijte s pokrovom in ne mešajte ali odstranite pokrova. Počakajte, da to vre pol ure. Postrezite vroče.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Filipinska solata
Nazaj
Filipinska solata
Kremna zelena
Naprej
Kremna zelena
Filipinska solata
Nazaj
Filipinska solata
Kremna zelena
Naprej
Kremna zelena

Dodajte Komentar