0 0
Špageti puttanesca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
100 ml Oljčno olje
4 stroki Česen
6 x Inčun
80 g Paradižnikova pasta
1 žlica Sladkor
400 g Paradižnik
60 ml Rdeče vino
1/2 žličke Origano
70 g Olive
50 g Kapre
400 g Testenine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Špageti puttanesca

  • 40 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi na nizki temperaturi segrejte olje. Dodajte česen in inčune ter jih kuhajte 10-12 minut, dokler se česen ne zmehča.

Dodajte paradižnikovo pasto in sladkor ter povečajte temperaturo na srednjo. Kuhajte 5-7 minut, da paradižnikova pasta karamelizira, medtem pa mešajte.

Dodajte paradižnike, rdeče vino in origano ter kuhajte na zmernem ognju.

Kuhajte 10-12 minut, dokler se ne zgosti in zmanjša. Dodajte olive in kapre ter kuhajte 2 minuti. Začinite. V ponev dodajte vroče testenine in jih prelijte z omako.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Govedina po azijsko
Naprej
Česnov riž
Nazaj
Govedina po azijsko
Naprej
Česnov riž

Dodajte Komentar