Sestavine
-
300 g Tofu
-
2 skodelici Rjavi riž
-
Solata
-
Veganska majoneza
-
pest Indijski oreščkisesekljani
-
1 x Čebulasesekljana
-
Omaka
-
1/2 skodelice Teriyaki omakaSojina omaka, riževo vino, sladkor
-
1 x Pomarančasok
-
1/4 skodelice Arašidovo maslo
Navodila
V ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte nekaj kapljic olja. Dodajte tofu in ga zdrobite v ponvi. Kuhajte, dokler rahlo ne porumeni.
V ponev dodajte riž in večino omake. Dušite približno 5 minut, da rahlo porumeni. Po okusu posolite.
V hrustljave solatne liste položite nadev iz tofuja in rjavega riža. Dodajte oreščke, čebulo in majonezo ter pokapajte z malo dodatne omake.
(Foto: pexels.com)