0 0
Solata s kvinojo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 skodelica Kvinoja posušena
150 ml Voda
1 pločevinka Fižol
1 pločevinka Čičerika
1 pločevinka Koruza
10 x Češnjev paradižnik prerezani na pol
1/2 Čebula narezana
1/2 skodelice Olive narezane
2 x Limeta sok
2 žlici Olivno olje
1 žlička Kumina
1/2 žličke Čili v prahu
ščepec Sol
1 žlica Koriander sesekljan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Solata s kvinojo

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 30 min
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Kvinoja: V loncu vodo in kvinojo zavrite, pokrijte, zmanjšajte temperaturo in 15 minut kuhajte na rahlem ognju in pustite počivati 10 minut.

Preliv iz kvinoje: Zmešajte limetin sok, oljčno olje, kumino, čili v prahu in sol. Začinite po okusu.

Sestavite solato: V veliki skledi, v kateri se je kuhala kvinoja, zmešajte kvinojo, koruzo, fižol, paradižnik, čebulo in koriander s prelivom. Začinite po okusu, dodajte še limetin sok in sol ali začimbe po okusu.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečen piščanec v jogurtovi marinadi
Naprej
Domači čips
Nazaj
Pečen piščanec v jogurtovi marinadi
Naprej
Domači čips

Dodajte Komentar