0 0
Puranja mesna štruca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Maslo
3 x Česen v prahu zmlet česen
1 skodelica Čebula sesekljana čebula
1⁄2 skodelica Drobtine
0.6 kg Puranje meso mleto puranje meso
3⁄4 skodelice Kečap
1 x jajce in drobtine za skorjo
2 žličke Worcestershire omaka
1⁄2 čajne žličke Črni poper
3⁄4 čajne žličke Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Puranja mesna štruca

Mogoče vam bo ta recept daleč najboljša puranja mesna štruca, ki jo boste sploh kdaj poskusili.

  • 65 minut
  • Porcije 5
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi najprej raztopite maslo. Na stopljenem maslu sedaj 5 minut pražite čebulo in česen in vmes tudi obvezno občasno premešajte.

Pustite, da se zmes ohladi v veliki skledi vsaj 5 minut.

Zmešajte puranje meso, krušne drobtine, jajce, 1/4 skodelice kečapa, Worcestershire omako, sol in poper z mešanico čebule.

Mesno štruco dajte oziroma stlačite v pekač velikosti okoli 20 x 10 centimetrov.

Po vrhu razporedite še preostali kečap. Pecite v pečici pri 175 – 180 stopinjah Celzija okoli 50-55 minut.

Vzemite ven iz pečice in pustite stati še okoli 5 minut, preden boste postregli.

 

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Marelična omaka
Naprej
Pečen “Grški krompir”
Nazaj
Marelična omaka
Naprej
Pečen “Grški krompir”

Dodajte Komentar