0 0
Popečeni kruhki z gobami in paradižnikom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 x Francoska bageta
½ skodelice Olivno olje
200 g Gobe
4 x Čebula - mlada sesekljana
4 stroki Česen sesekljan
1 žlička Sol
1 žlička Poper
1 žlička Peteršilj sesekljan
3 x Paradižnik narezan na kocke
1 žlička Balzamični kis

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Popečeni kruhki z gobami in paradižnikom

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 40 min
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V pečici segrejte pekač in rezine kruha (bruskete) razporedite na pekač v enem sloju.

Rezine kruha pecite 1 do 2 minuti, dokler se ne zapečejo.

V ponvi na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Gobe, zeleno čebulo, česen, sol, poper in peteršilj kuhajte in mešajte, dokler se gobe ne zmehčajo, približno 5 minut. Mešanico dajte na stran. V skledi zmešajte na kocke narezan paradižnik z balzamičnim kisom in ga postavite na stran.

Vsako popečeno rezino kruha obložite z mešanico gob in po vrhu razporedite paradižnikovo mešanico. Vsak kos premažite s sirom mocarela. Vrnite v pečico, da se sir stopi in so bruskete vroče, približno 5 minut.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sirova omaka za tortilje
Naprej
Jastog na žaru
Nazaj
Sirova omaka za tortilje
Naprej
Jastog na žaru

Dodajte Komentar