0 0
Polnjena telečja ali ovčja prsa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Telečja prsa
Ovčja prsa
12 dag Suet
polovica Limonina lupina
Goveje meso
1 čajna žlička Sesekljana zelišča
po okusu Peteršilj
po okusu Sol
po okusu Muškatni orešček
12 dag Krušne drobtine
1 x Jajce

Prehranska Vrednost

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Polnjena telečja ali ovčja prsa

Kuhinja:
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Prekajeno goveje meso razrežite, sesekljajte Suet, limonino lupino in zelišča ter vse skupaj zelo drobno zmeljite. Po okusu dodajte začimbe in jih dobro premešajte z drobtinami, preden jih omočite z jajcem.

Vse skupaj dobro premešamo. Prsa prerežemo na pol in nadevamo; ali pa jih izkoščičimo (odstranimo koščice), nadevamo in zvijemo v krog.

Pečemo 1 uro in pol in dobro polivamo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Poletni koktajl
Naprej
Dušen zrezek
Nazaj
Poletni koktajl
Naprej
Dušen zrezek

Dodajte Komentar