0 0
Piščančji paprikaš

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 kg Piščanes lahko tudi posamezni kosi
100 g Maslo
1 x Čebula
1 žlica Vegeta
1 žlica Sladka paprika
100 g Slanina dimljena
1 žlica Kis lahko tudi vino
2 žlici Paradižnikova mezga
Poper
Sol
1-2 žlički Gustin
Peteršilj sesekljan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančji paprikaš

Kuhinja:
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Piščanca drobno nasekljajte, natrite ga z začimbami, bledo rumeno prepražite na maslu in postrezite z drobno sesekljano čebulo in drobno sesekljano slanino.

Dodajte papriko in takoj zalijte z žlico kisa in vode, ki ji primešate kozarec jušne osnove ali paradižnikove mezge. Pokrito dušite na majhnem ognju ob občasnem mešanju, po potrebi dolijte malo tekočine, vendar ne toliko, da jed zgostimo.

Ko je meso mehko, ga solite, popoprajte in zalijte z bogato mešanico kisle smetane in malo vode. Vse skupaj zavrite in potresite s sesekljanim peteršiljem.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Musaka
Naprej
Svinjski zrezki v naravni omaki
Nazaj
Musaka
Naprej
Svinjski zrezki v naravni omaki

Dodajte Komentar