• Domov
  • Piščančji “Fricassee”
0 0
Piščančji “Fricassee”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

za cvrtje Maslo
1 x narezan na koščke Piščanec
2 skodelici Voda
12 x majhna bela čebulica
2 žlici Moka
ščepec Timijan
ščepec Sol
ščepec Zelena
2 žlici Maslo
Kuhan riž

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančji “Fricassee”

  • 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Koščke piščanca povaljajte v moki in popecite na maslu. Dodajte preostale sestavine in kuhajte, dokler se ne zmehča, ter dodajajte vodo. Omako pripravimo tako, da rumenjaku jajca dodamo 3 žlice vroče tekočine. Temeljito premešamo, nato vrnemo v preostalo tekočino in kuhamo 5 minut. Prelijte čez kuhani riž.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
“Pennsylvania Dutch” piščančja pita z ostrigami
Naprej
Sirni obroč iz jajčnih rezancev
Nazaj
“Pennsylvania Dutch” piščančja pita z ostrigami
Naprej
Sirni obroč iz jajčnih rezancev

Dodajte Komentar