0 0
Pilau

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

0.5 kg Ovčetina
3 x Paradižnik
2/3 skodelice Riž
1/4 Voda
Sol po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pilau

  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Narežite nekaj kosov surove mastne ovčetine, dodajte malo vode, pokrijte lonec in postavite na počasen ogenj. Meso mora porabiti vodo in se dušiti, dokler ne postane svetlo rjave barve. Paradižnike operemo, jih damo v lonec brez vode in jih na počasnem ognju dušimo do mehkega.

Mezgo precedimo skozi sito in dodamo toliko vode, da dobimo 1 1/2 litra tekočine. To je treba dati v lonec k ovčetini; dodajte še sol in jo zavrite.

Riž dobro operite in posušite, ga vrzite v lonec, pustite vreti 5 minut in nato kuhajte pol ure.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Dušen zrezek
Naprej
Irska enolončnica
Nazaj
Dušen zrezek
Naprej
Irska enolončnica

Dodajte Komentar