0 0
Pečeni kruhki s tuninim namazom in sirom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 x Kisle kumarice majhne
1 x Čebula šalotka ali pa tudi ¼ bele ali rdeče čebule
2 žlici Majoneza
2 žlici Koruza vložena koruza, po vaši želji
160 g Tuna v pločevinki v olju ali slanici
50 g Sir Mocarela naribana
1 žlica Maslo
4 rezine Kruh kruh po vaši želji, okusu
4 rezine Sir naj bo sir, ki se dobro topi - edamec, gauda, čedar, grojer...
Poper - mleti po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečeni kruhki s tuninim namazom in sirom

  • 20 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Kisle kumare in šalotko na drobno sesekljajte. Tunino iz pločevinke odcedite, damjte v skledo, dodajte še kisle kumarice, šalotko, majonezo in naribano mocarelo. Po potrebi dodajte tudi koruzo, če želite. Mešanico popoprajte po okusu in po potrebi dodajte tudi žlico majoneze ali pa kisle smetane. Pečico segrejte na 200 stopinj Celzija. Nizek pekač obložite s papirjem, ki se uporablja za peko.

Vsako rezino kruha na eni strani rahlo namažite z maslom in jo položite na pekač z masleno stranjo navzdol. Obložite jih lepo s tuninim namazom in tunino namažite vse do roba. V vsak kos kruha položite tudi eno rezino sira.

Pekač za 8-10 minut postavite v ogreto pečico, dokler se sir povsem ne stopi in se vam rezine kruha zlato rjavo obarvajo.

Takoj, ko so kruhki pripravljeni, jih servirajte na krožnik in jih še tople postrežite.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Omlete z bučkami in panceto
Naprej
Kremšnita
Nazaj
Omlete z bučkami in panceto
Naprej
Kremšnita

Dodajte Komentar