0 0
Paradižnikova rižota

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Olivno olje
1 x Čebula sesekljana
1 strok Česen sesekljan
180 g Riž
200 g Paradižnik narezan
600 ml juha zelenjavna
30 g Parmezan nariban
1/2 šopka Bazilika

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Paradižnikova rižota

LASTNOSTI:
    • 30 min
    • Porcije 2
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    V ponvi segrejte olje, dodajte čebulo s ščepcem soli in jo pražite 10 min ali dokler se ne zmehča, nato dodajte česen in ga pražite 1 min. Vmešajte riž in kuhajte 2 min.

    Dodajte paradižnik in kuhajte na zmernem ognju. Dodajte polovico juhe in kuhajte ter mešajte, dokler se ne vpije. Po zajemalkah prilijte preostalo juho in med nenehnim mešanjem kuhajte približno 20 minut, dokler riž ni povsem pripravljen.

    Vmešajte parmezan, mascarpone ali kremni sir in baziliko ter jih začinite po okusu. Z žlico razporedite na krožnike in postrezite.

    (Foto: pexels.com)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Tofu za zajtrk
    Naprej
    Njoki v masleni omaki
    Nazaj
    Tofu za zajtrk
    Naprej
    Njoki v masleni omaki

    Dodajte Komentar