0 0
Ovsena kaša z ribezom in mandljevim maslom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
100 g ovsena kaša
500 ml Mandljevo mleko
1/2 čajne žličke Mleti cimet
2 žlici Javorjev sirup
100 g zamrznjen ribez
2 žlici Mandljevo maslo
1 pest Mandlji sesekljanih

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ovsena kaša z ribezom in mandljevim maslom

LASTNOSTI:
  • Vegansko

Krepka skleda kaše, polna proteinov, je kot nalašč za zajtrk po vadbi.

  • 10 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Ovseno kašo dajte v posodo z mandljevim mlekom, cimetom in javorjevim sirupom. Kuhajte 5 minut, da ovseni kosmiči postanejo kremasti. Maso med kuhanjem mešajte. Ko so ovseni kosmiči kuhani, dodajte zamrznjen ribez (lahko dodate tudi sadje po vašem okusu) in ga kuhajte 1 do 2 minuti, oziroma dokler se ne segreje. Vmešajte še mandljevo maslo in skledo posujte s sesekljanimi mandlji.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganski tacos/takos
Naprej
Sirovi (skutini) štruklji z drobtinami
Nazaj
Veganski tacos/takos
Naprej
Sirovi (skutini) štruklji z drobtinami

Dodajte Komentar