Sestavine
-
3 jajca
-
100 g kremastega sirnega namaza
-
0.5 žličke pecilnega praška
-
1 ščepec soli
Navodila
Ne vsebujejo glutena in imajo nizko vsebnost ogljikovih hidratov. Iz njih lahko pripravimo okusne sendviče ali jih uporabimo kot prilogo juham in enolončnicam.
Dober tek!
Koraki
1
Narejeno
|
Priprava
V dve skledi ločimo rumenjake in beljake. Beljake stepemo v čvrst sneg, ki ga začinimo s ščepcem soli. Rumenjake razmešamo s pecilnim praškom in kremnim sirčkom. V rumenjakovo zmes s kuhalnico ali lopatko v dveh ali treh obrokih nežno in počasi vmešamo stepene beljake.
|
2
Narejeno
|
Peka
Pečico segrejemo na 150 stopinj Celzija. Zmes v kupčkih polagamo na pekač, obložen s papirjem za peko. Naredimo približno šest kupčkov, med katerimi pustimo nekaj centimetrov razmaka, saj se bodo med peko razlezli. Kruhke pečemo v ogreti pečici 20 do 25 minut.
|