0 0
Ocvrti piščanec

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 in pol kilograma Piščanec
1/2 čajne žličke Mleta paprika
4 žlice Moka
4 žlice Maščobe
2 čajni žlički Sol
5x Jajca
500 g Drobtine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ocvrti piščanec

  • 50 min
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Noge piščanca odrežite od trupa, zlomite sklep na stegnu in jih prerežite na pol.

Odrežite vrat in krila. Prsi zlomite prsno kost in jih po dolžini prerežite na dva dela.

Po želji tudi hrbet po dolžini razrežite na dva dela.

Kose potopite v hladno vodo in pustite, da se odcedijo.

Vsak kos potresemo s soljo in papriko ter povaljamo v moki , jajc in drobtin . Ko je olje zelo vroče, dodajte piščanca.

Počakajte, da vsi kosi temeljito porjavijo, ponev pokrijte s pokrovom.

Zmanjšajte ogenj in kuhajte na zmernem ognju 30 minut. Pogosto obračajte, da se ne zažge.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečenkina omaka
Naprej
Limonina omaka
Nazaj
Pečenkina omaka
Naprej
Limonina omaka

Dodajte Komentar