0 0
Mesna štruca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
750 g Govedina
1 x Jajce
1 x Čebula sesekljana
1 skodelica Mleko
1 skodelica Krušne drobtine
po okusu Sol
po okusu Poper
1 žlica Sladkor
2 žlici Gorčica
⅓ skodelice Kečap

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mesna štruca

  • 1 h 15 min
  • Porcije 5
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 175 stopinj C.

Zmešajte govedino, jajce, čebulo, mleko in drobtine kruha ali krekerjev. Po okusu začinite s soljo in poprom ter položite v rahlo namaščen pekač ali pa ga oblikujte v hlebček.
V ločeni majhni skledi zmešajte rjavi sladkor, gorčico in kečap. Dobro premešajte in prelijte po mesni štručki. Pecite 1 uro.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
(Tarator) Bolgarska hladna kumarična juha
Naprej
Veganski bolognese
Nazaj
(Tarator) Bolgarska hladna kumarična juha
Naprej
Veganski bolognese

Dodajte Komentar