0 0
Losos s česnovim maslom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
200 g losos file
po okusu Sol
po okusu Črni poper
2 žlici sesekljanega svežega peteršilja
3 žlice Stopljeno maslo
1x Strok - česen
3x Mlad krompir

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Losos s česnovim maslom

Hitro kosilo za eno osebo

  • 35 min
  • Porcije 1
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C

Peki papir prepognite na pol in ga odprite.

Na eno polovico peki papirja razporedite narezan krompir.

V manjši skledi zmešajte maslo, česen in peteršilj. Polovico mešanice česnovega masla pokapajte po krompirju. Začinite s soljo in poprom.

Na krompir položite lososa in ga prelijte s preostalim česnovim maslom.
Začinite s soljo in poprom.

Peki papir prepognite čez lososa in ga na robovih zvijete skupaj, tako da ga prepognete čez sebe.

Pecite 30 minut ali dokler notranja temperatura lososa ne doseže 63˚C.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Skodelica torta
Naprej
Avokadova karbonara
Nazaj
Skodelica torta
Naprej
Avokadova karbonara

Dodajte Komentar