0 0
Krompirjevi polpeti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
200 g svežih spomladanskih zelišč po lastnem izboru
malo soli
malo mlete kumine
400 g mokastega krompirja
pol čebule
1 žlica moke
1 rumenjak bio jajca
2 žlici olja

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Krompirjevi polpeti

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Ideja za super pomladansko lahko kosilo.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Zelišča narežemo na tanke trakove, rahlo posolimo in zmešamo s kumino. Olupljen krompir grobo nastrgamo in temeljito ožamemo, čebulo drobno sesekljamo. Zelišča, čebulo, krompir, moko in rumenjak zmešamo.
2
Narejeno

Žar

Na žaru segrejemo litoželezno ponev, vanjo damo olje in počakamo, da postane vroče. Iz krompirjeve mase z žlico v ponvi oblikujemo polpete, ki jih pečemo na vsaki strani približno 4 minute, da dobijo zlato - rumeno barvo. Bolj mokast kot je krompir, toliko manj moke potrebujemo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Zelenjavna nabodala z bio tofujem
Naprej
Ocvrta cvetača
Nazaj
Zelenjavna nabodala z bio tofujem
Naprej
Ocvrta cvetača

Dodajte Komentar