0 0
Krompirjevi njoki z mehiško omako

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
100 g Njoki - krompirjevi
Pasiran paradižnik
1 Čebula
2 x žlica Sladka koruza
2 žlica Rdeči fižol
1 x žlica Oljčno olje
Sveži peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Krompirjevi njoki z mehiško omako

Kuhinja:

Okusni njoki z malo drugačno omako.

  • 15
  • Porcije 1
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Njoke skuhamo v vreli, osoljeni vodi.

Omako pripravimo tako, da čebulo prepražimo na žlici olivnega olja, dodamo pasiran paradižnik, koruzo in fižol.

Vse skupaj zmešamo ali serviramo ločeno. Na vrh dodamo svež peteršilj.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ajdov kruh
Naprej
Ravioli
Nazaj
Ajdov kruh
Naprej
Ravioli

Dodajte Komentar