0 0
“Huckleberry” torta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

3/4 skodelice Maslo
1 x jajce, dobro stepen
2 1/2 skodelice Moka
1 skodelica Mleko
1 skodelica Kristalni sladkor
2 čajni žlički pecilni Pecilni prašek
1 skodelica Jagodičevje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

“Huckleberry” torta

  • 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Maslo in sladkor zmešajte v kremo. Dodajte še stepeno jajce, nato vmešajte mleko. Postopoma dodajte tudi moko, pri čemer pecilni prašek temeljito vmešajte v zadnje pol skodelice moke. Vse skupaj sedaj temeljito stepemo in nazadnje rahlo vmešamo očiščene in osušene jagodičevje.

Pečemo v pekaču ali v pečici. Bolje je, da pekač najprej postavimo na dno pečice, da se torta dvigne do želene višine, nato pa ga prestavimo na višjo polico, da se lahko torta naredi tudi na vrhu, saj se sicer vrh strdi, še preden pecilni prašek opravi svoje delo. Postrezite vroče. Jejte z maslom.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
“OId Fashioned” kavna torta
Naprej
Slamice iz sira
Nazaj
“OId Fashioned” kavna torta
Naprej
Slamice iz sira

Dodajte Komentar