0 0
Granita z borovnicami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
300 g Borovnice
50 g Sladkor
75 ml Voda
1 žlica Limonin sok

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Granita z borovnicami

LASTNOSTI:
  • Vegansko
Kuhinja:

Hladen poletni obrok.

  • 4 h 15 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Borovnice in sladkor zmeljite do gladkega. Precedite jih skozi cedilo z drobnimi mrežicami in z leseno žlico pritisnite, da borovničev pire ločite od koščkov lupine.

V plitvi posodi za peko ali na pladnju zmešajte odcejeni borovničev pire, vodo in limonin sok. Posodo postavite v zamrzovalnik. Borovničevo zmes na vsake pol ure postrgajte in premešajte z vilicami, dokler ne bo enakomerno zamrznjena in ledena, približno 4 ure. Borovničevo granito servirajte v ohlajene kozarce.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pesto z rukolo
Naprej
Čičerikin namaz
Nazaj
Pesto z rukolo
Naprej
Čičerikin namaz

Dodajte Komentar