0 0
Goveji zrezki v naravni omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goveji zrezki v naravni omaki

Kuhinja:
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Zrezke dobro pretolcite.

V posodi segrejte olje in na njem popecite zrezke cca. 1 minutko na vsaki strani. Takrat vzamete zrezke ven in jih položite na krožnik.

V isti posodi prepražite tudi šalotko in jo posolite. Ko se šalotka zapeče, se dodajte še zrezke, začinite jih še s poprom in česnom.

Počakajte, da česen lepo zadiši in vse skupaj prelijte z vrelo vodo, da so zrezki popolnoma prekriti. V kozarcu zmešajte 2 žlički moke in malo vode ter mešajte, vse dokler ni nobenih grud. V posodo dodajte tudi zmešano moko, pokrijte in kuhajte 40 minut.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Čilijeva omaka
Naprej
Rižota s piščancem in zelenjavo
Nazaj
Čilijeva omaka
Naprej
Rižota s piščancem in zelenjavo

Dodajte Komentar