0 0
Govedina po azijsko

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
400 g Goveji zrezek
2 žlički Sezamovo olje
400 g Rezanci
50 g Maslo
150 g Gobe
1/4 skodelice Gochujang (korejska omaka s čilijem)
1 žlica Paradižnikova omaka
1 šopek Brokoli
Semena sezam pečena

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Govedina po azijsko

LASTNOSTI:
  • Pekoče
Kuhinja:
  • 30 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na pladenj v pečici položite zrezek, ga začinite s soljo in pokapajte s sezamovim oljem.
Rezance skuhajte in prihranite 1 skodelico (250 ml) vode od kuhanja.

Na močnem ognju segrejte rahlo namaščeno ponev za žar. Zrezek na žaru na vsaki strani pecite 3-4 minute, dokler ni pečen po vaših željah.

Medtem v ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte polovico masla. Dodajte gobe in jih 2-3 minute pražite, dokler ne postanejo zlate. Odstavite jih in pustite na strani. V ponev dodajte gochujang in paradižnikovo omako ter kuhajte 1-2 minuti, da gochujang rahlo karamelizira. Dodajte vodo od rezancev, zavrite in kuhajte 2-3 minute.

Dodajte rezance in preostalo maslo ter mešajte.
Rezance razdelite na krožnike, na katere dodajte narezan zrezek, brokoli in gobe. Za postrežbo potresite s sezamovimi semeni.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Dušeno kislo zelje
Naprej
Špageti puttanesca
Nazaj
Dušeno kislo zelje
Naprej
Špageti puttanesca

Dodajte Komentar