0 0
File morskega lista (polnjen)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2 x file morski list
3 žlice Maslo
1 x Pločevinka goba
1 x Strok - česen

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

File morskega lista (polnjen)

  • 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na dno pekača položite 1 file. Pokrijte ga s plastjo gob in česnom.

Pokrijte z drugim filejem. Na vrh fileja položite maslo. V pokriti posodi pri temperaturi 180 stopinjah Celzija pecite 10 do 16 minut. Iz pečene ribe odcedite tekočino. Iz dela ribje tekočine naredite omako. Fileje prelijte z omako. Okrasite in postrezite

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Armenska ribja jed
Naprej
Mariniran losos
Nazaj
Armenska ribja jed
Naprej
Mariniran losos

Dodajte Komentar