0 0
Mehiška juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
600 g Fižol pločevinka
400 g Paradižnikova mezga
2 žlici Kumina
½ žličke Čili v prahu
100 g Koruza
3 žlice Jogurt
Limeta
Zelenjavna kocka
Koriander

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mehiška juha

LASTNOSTI:
  • Pekoče
Kuhinja:
  • 20 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Jušno kocko dajte v 600 ml vrele vode in dobro mešajte, da se raztopi. Fižol iz pločevinke operite in precedite.

V veliko ponev dajte fižol, sesekljan paradižnik, juho in začimbe ter na srednje močnem ognju zavrite. Kuhajte 15 minut in vmes občasno premešajte, dokler paradižnik ne razpade.

Začinite s poprom, dodajte koruzo in kuhajte še 3 minute, da se segreje.

Fižolovo juho nalijte v globoke krožnike in postrezite z jogurtom, stisnjeno limeto in koriandrom. Dober tek!

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Jagodna lučka
Naprej
Lečina solata
Nazaj
Jagodna lučka
Naprej
Lečina solata

Dodajte Komentar