Sestavine
-
1/2 skodelice Parmezan
-
3/4 čajne žličke Sezamovo seme
-
3/4 čajne žličke Čebula v prahu
-
3/4 čajne žličke Česen v prahu
-
3/4 čajne žličke Makova semena
Navodila
Pečico segrejte na 200 °C.
Na silikonsko obložen pekač potresite 2 žlici naribanega sira in ga s prsti rahlo potolcite, da bo okrogel in imel premer približno 4 cm.
S preostalim sirom ponovite še trikrat, pri čemer med posameznimi krogi pustite malo prostora.
Pecite 3 minute, dokler niso skoraj pečeni.
V manjši skledi zmešajte sezamova semena, čebulo, česen in mak.
Vsakemu kosu parmezana dodajte 3/4 čajne žličke mešanice.
Pecite 5 minut ali dokler ne postanejo zlati in hrustljavi. Pred uživanjem ohladite.
(Foto: Instagram/stolle_keto)