• Domov
  • Eksotika
  • Zelo okusne tortilje, ki se stopijo v ustih – Recept
0 0
Zelo okusne tortilje, ki se stopijo v ustih – Recept

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 piščančje prsi
6-8 tortilj
4-5 velikih čebul
4-5 velikih rdečih paprik
sir (ementaler)
solata
1 velika kisla smetana
olje
sol
origano
bazilika

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zelo okusne tortilje, ki se stopijo v ustih – Recept

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Čebulo sesekljamo in jo prepražimo na olju, dodamo narezane paprike, solimo, dodamo origano in baziliko, malo zalijemo z vodo in dušimo tako dolgo, da se paprika zmehča. Piščanca narežemo na majhne kocke in ga na olju v ponvi pečemo toliko časa, da je pečen.

Tortilje, ki smo jih prej segreli v ponvi, namažemo s kislo smetano. Po sredini jih nadevamo s papriko in čebulo, piščancem, naribanim sirom, solato (narezano na drobne trakove) in zvijemo.

Tortilje lahko na hitro pogrejemo v pečici ali mikrovalovki, toliko, da se sir stopi, a moramo solato dodati v tortiljo naknadno, po gretju, sicer je mehka.

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Čebulo sesekljamo in jo prepražimo na olju, dodamo narezane paprike, solimo, dodamo origano in baziliko, malo zalijemo z vodo in dušimo tako dolgo, da se paprika zmehča. Piščanca narežemo na majhne kocke in ga na olju v ponvi pečemo toliko časa, da je pečen. Tortilje, ki smo jih prej segreli v ponvi, namažemo s kislo smetano. Po sredini jih nadevamo s papriko in čebulo, piščancem, naribanim sirom, solato (narezano na drobne trakove) in zvijemo. Tortilje lahko na hitro pogrejemo v pečici ali mikrovalovki, toliko, da se sir stopi, a moramo solato dodati v tortiljo naknadno, po gretju, sicer je mehka.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Brezglutenske riževe testenine s tuno in zelenjavo – Recept
Naprej
Polnozrnate pirine kroglice – Recept
Nazaj
Brezglutenske riževe testenine s tuno in zelenjavo – Recept
Naprej
Polnozrnate pirine kroglice – Recept

Dodajte Komentar