• Domov
  • Weiner Schnitzel (telečji zrezek)
0 0
Weiner Schnitzel (telečji zrezek)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Weiner Schnitzel (telečji zrezek)

  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Telečje meso mora biti debelo približno 1 cm in narezano na porcije. Začinite s soljo in poprom. Kose potopite v moko, nato v stepeno jajce in v drobtine.

Pred kuhanjem pustite nekaj časa stati v hladilniku. Na obeh straneh popečemo na vroči maščobi, pokrijemo in dušimo 30 minut. Poškropimo z limoninim sokom.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Polnjene paprike
Naprej
Nizozemski podeželski mesni hlebček
Nazaj
Polnjene paprike
Naprej
Nizozemski podeželski mesni hlebček

Dodajte Komentar