0 0
Vaflji

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2 skodelici Moka
3 X Jajce, stepena posebej
1 1/2 skodelice Mleko
1 čajna žlička Pecilni prašek
1 žlica Maslo
1/2 čajne žličke Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vaflji

  • 7 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zmešajte 1 skodelico moke in 1/2 žličke soli. Z mlekom nežno vmešajte 4 rumenjake, nato še stopljeno maslo, moko in nazadnje tudi stepene beljake. Vafljar naj bo zelo čist in naj se temeljito segreje z obeh strani.

Premažite ga s kosom masla. Zaprite vafljar in ga obrnite tako, da maščoba prekrije vse dele. V vsak del vafljarja dajte toliko testa, da ga napolnite do dveh tretjin. Zaprite vafljar in pecite vaflje minuto ali več na vsaki strani. Postrezite vroče, z javorjevim sirupom in sladkorjem v prahu, pomešanim z mletim cimetom.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Slamice iz sira
Naprej
Zeljna solata Coleslaw
Nazaj
Slamice iz sira
Naprej
Zeljna solata Coleslaw

Dodajte Komentar