0 0
Tofu za zajtrk

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Olivno olje
1/2 Čebula
2 stroka Česen
1/3 Bučka
1/2 Dimljena sladka paprika
1/2 žličke Mleta kumina
1/2 žličke Origano
pest Špinača
200 g Dimljeni tofu
2 zerini Kruh
1 x Avokado
pest Koriander

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tofu za zajtrk

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Vegansko
  • 25 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi segrejte oljčno olje in dodajte čebulo, česen, čili in bučke ter malo začimb. Kuhajte 10 minut, da se zmehča, nato vmešaj papriko, kumino in origano ter kuhaj 3 minute. Dodajte špinačo in jo mešajte še nekaj minut, dokler ne ovene.

Tofu dajte v skledo in ga pretlačite, da postane podoben umešanim jajcem. To vmešajte v ponev in rahlo segrevajte. Razdelite na dva krožnika in postrezite s popečenim kruhom, avokadom in koriandrom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Limonina skuta
Naprej
Paradižnikova rižota
Nazaj
Limonina skuta
Naprej
Paradižnikova rižota

Dodajte Komentar