0 0
Telečja štruca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 kg Pustega telečje meso
4 čajne žličke Čebula v prahu
0.2 kg Slanina
4 čajne žličke Sol
6 X Veliki kreker
1/2 čajne žličke Mleti črni poper
2 žlici Limonin sok
4 žlice Smetana

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Telečja štruca

  • 1 h 30 min
  • Porcije 5
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V mlinček za meso dajte dva krekerja, dodajte koščke telečjega mesa in slanine ter še preostale krekerje. Prvi in zadnja plast krekerjev preprečujeta, da bi se svinjina in telečje meso prilepila na mlinček.

Druge sestavine dodajte po vrstnem redu. Dajte v dobro namaščeno posodo za kruh. Po vrhu vse enakomerno zgladimo, premažemo z jajčnim beljakom in pečemo 1 uro na 180 C. Pogosto polivamo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kava z jajčnim beljakom
Naprej
Čokoladni preliv za torto
Nazaj
Kava z jajčnim beljakom
Naprej
Čokoladni preliv za torto

Dodajte Komentar