0 0
Tajska juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Sončično olje
3 žlice Kari pasta
200 ml Kokosovo mleko
700 ml Ribja jušna osnova
4 x Čebula šalotka tanke rezine
1 x Čili tanke rezine
2 lista Limeta
250 g Buča olupljena, koščki
1 x Paprika trakovi
2 žlici Ribja omaka
2 žlici Pasta tamarind (indijski datelj)
1 žlica Rjavi sladkor
600 g Ribji file
100 g Mlada špinača

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tajska juha

LASTNOSTI:
  • Pekoče
Kuhinja:

Prava tajska specialiteta.

  • 1 h
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Dodajte kari pasto in jo kuhajte 2 minuti oziroma dokler ne zadiši.

Dodajte kokosovo mleko, jušno osnovo, šalotko, čili in liste  limete, če jih uporabljate, ter premešajte. Dodajte buče, papriko, tamarind, ribjo omako, sladkor in ščepec soli ter kuhajte 20 minut ali dokler se buče ne zmehčajo.

Dodajte ribe in kuhajte 5 minut.

V 4 sklede dajte nekaj špinače ter na vrh položite ribo in zelenjavo. Obložite jih s preostalo špinačo, nato pa jih prelijte z juho in postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Losos z jajčevcem
Naprej
Pokrovače s šparglji
Nazaj
Losos z jajčevcem
Naprej
Pokrovače s šparglji

Dodajte Komentar