0 0
Svinjska baba

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Svinjska baba

  • 3 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Dobro očistite želodec in ga namočite v slano vodo.

Združite vse sestavine in jih dobro premešajte. Želodec napolnite z mešanico in zašijte odprtino. 2 uri kuhajte v velikem kotlu z vodo, da se pokrije.

Odstranite v pekač z vročo maščobo in popečite v vroči pečici (200 stopinj Celzija), pri tem pa pogosto polivajte. Razrežemo z ostrim nožem.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
“Souse”
Naprej
Mesna koruza pita
Nazaj
“Souse”
Naprej
Mesna koruza pita

Dodajte Komentar