0 0
Solatni wrap

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
300 g Tofu
2 skodelici Rjavi riž
Solata
Veganska majoneza
pest Indijski oreščki sesekljani
1 x Čebula sesekljana
Omaka
1/2 skodelice Teriyaki omaka Sojina omaka, riževo vino, sladkor
1 x Pomaranča sok
1/4 skodelice Arašidovo maslo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Solatni wrap

LASTNOSTI:
  • Vegansko
Kuhinja:
  • 20 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

  • Omaka

Navodila

Deli

V ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte nekaj kapljic olja. Dodajte tofu in ga zdrobite v ponvi. Kuhajte, dokler rahlo ne porumeni.
V ponev dodajte riž in večino omake. Dušite približno 5 minut, da rahlo porumeni. Po okusu posolite.

V hrustljave solatne liste položite nadev iz tofuja in rjavega riža. Dodajte oreščke, čebulo in majonezo ter pokapajte z malo dodatne omake.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Segedin
Naprej
Fižolova juha s koruznimi cmoki
Nazaj
Segedin
Naprej
Fižolova juha s koruznimi cmoki

Dodajte Komentar