0 0
Sladka in kisla rdeča pesa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 x Rdeča pesa
1/4 skodelice Kis
1 skodelica Voda iz pese
2 čajni žlički Maslo
1 žlica Kristalni sladkor
1 žlica Koruzni škrob

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sladka in kisla rdeča pesa

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 1 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Odrežite vršičke pese in pustite 5 centimetrov pecljev. Dobro jo očistite, položite v lonec in prelijte z vrelo vodo. Kuhajte, dokler se ne zmehča, odstranite zunanjo lupino in jo narežite na kocke. Odcedite in prihranite 1 skodelico vode, v kateri se je pesa kuhala.

Dodajte sladkor, kis in maslo. Zgostimo z 1 žlico koruznega škroba in kuhamo, da dobimo konsistenco smetane. Dodajte na kocke narezano peso, sol in poper ter segrejte.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
paradižnik
Nazaj
Ocvrti paradižnik
pečen piščanec
Naprej
Krompirjev nadev za kokoši
paradižnik
Nazaj
Ocvrti paradižnik
pečen piščanec
Naprej
Krompirjev nadev za kokoši

Dodajte Komentar