0 0
Sladka bedra “a la Windsor”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 x Piščančja bedra brez kosti
1 1/2 žlice Moka
1/2 skodelice Smetana
1 skodelica Mleko
1 skodelica Grah
2 žlici Maslo
Začimbe

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sladka bedra “a la Windsor”

  • 1 h 50 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Bedra dajte v hladno vodo z malo soli za 1 uro. Odcedimo, damo v ponev, zalijemo z vrelo vodo in zelo počasi kuhamo 25 minut; odcedimo, ohladimo in ločimo ter odstranimo vso kožo.

Narežemo na majhne kose. Raztopimo maslo, dodamo moko in mešamo do gladkega. Mleko in smetano dodajamo počasi in ob nenehnem mešanju, dokler ne zavre. Sladka bedra je treba predhodno skuhati in narezati na kocke, omaki dodati začimbe, grah in sladki kruh. Temeljito segrejemo in postrežemo vroče.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
recept za šunko
Nazaj
Šunka “Virginia”
kako vložiti papriko
Naprej
Vložena paprika”Relish”
recept za šunko
Nazaj
Šunka “Virginia”
kako vložiti papriko
Naprej
Vložena paprika”Relish”

Dodajte Komentar