0 0
Rabarbina pita

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

3 skodelice Kocke narezane rabarbara
1/4 čajne žličke Sol
1 1/2 skodelice Kristalni sladkor
1 žlica Limonin sok
3 žlice Moka
2 x Ločeno jajce
Testo za pito

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rabarbina pita

  • 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Rabarbaro narežite na majhne koščke in jo razporedite v še nepečeno skorjo za pito. Zmešajte sladkor in moko, dodajte jajčne rumenjake in pa limonin sok.

Zmešajte v gladko maso. Zmes prelijte čez rabarbaro. Prelijemo z meringo, pripravljeno iz jajčnega beljaka. Pečemo v vroči pečici (220 stopinj Celzija) 10 minut, nato zmanjšamo temperaturo na (160 stopinj Celzija) in pečemo 30 minut.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
“Rivel” (drobtinska) pita
Naprej
Bučna pita
Nazaj
“Rivel” (drobtinska) pita
Naprej
Bučna pita

Dodajte Komentar