0 0
Pražen brstični ohrovt

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 kg Brstični ohrovt
150 g Dimljena klobasa
Olivno olje
100 g Kostanj vakuumsko pakiran
2 vejici Rožmarin
1 žlica Kis

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pražen brstični ohrovt

S klobaso in kostanjem

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 30 min
  • Porcije 6
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C.
Brstični ohrovt operite in obrežite.

V posodi z vrelo osoljeno vodo ga kuhajte 8 minut, nato ga dobro odcedite.
Klobaso iztisnite iz kože in zdrobite v pekač z 1 žlico olivnega olja.

Na srednji temperaturi ga pražite 6 minut, nato vmešajte vakuumsko pakirane kostanje, dodajte liste rožmarina in pretresite.
Dodajte ohrovt in ga prelijte s kisom. Ohrovt zmečkajte in sploščite s tlačilko za krompir.

Pražite 25 minut ali dokler se ne obarva. Začinite do popolnosti in postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ananasova predjed
Naprej
Borovničev kolač
Nazaj
Ananasova predjed
Naprej
Borovničev kolač

Dodajte Komentar