0 0
Piščanec pečen v smetani

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 x Razkosan piščanec
po okusu Mleti črni poper
1/2 skodelice Moka
3 žlice Maslo
1 1/2 skodelice Smetana
po okusu Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščanec pečen v smetani

  • 1 h 10 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Kose piščanca posujte s soljo in poprom ter jih obtrite v moki. Na raztopljeno maslo dajte piščanca in ga na vseh straneh zlato rjavo popečite. Piščanca položimo v pekač in ga prelijemo s smetano. Pokrijemo in pečemo v zmerno vroči pečici (180 stopinj Celzija) 1 uri. Postrežemo z omako, ki jo pripravimo iz ocvirkov, ki so ostali po pečenju piščanca.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
pečena raca
Nazaj
Raca z zeljem
Naprej
“Pennsylvania Dutch” piščančja pita z ostrigami
pečena raca
Nazaj
Raca z zeljem
Naprej
“Pennsylvania Dutch” piščančja pita z ostrigami

Dodajte Komentar