0 0
Piščančji stir fry

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
60 ml Arašidovo olje lahko tudi sončnično
200 g Jajčevec narezani
100 g Grah blanširan
1 x Čebula šalotka
70 g Čilijeva pasta
2 x Čili
1 šopek Bazilika listi
500 g Piščančje meso
Riž za postrežbo
Jajce ocvrto, za postrežbo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančji stir fry

LASTNOSTI:
  • Pekoče
Kuhinja:
  • 20 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V voku na srednje visoki temperaturi segrejte 2 žlici olja. Dodajte jajčevce, jih začinite in jih kuhajte 3-4 minute. Jajčevce dajte na stran, na ponvi pa segrejte žlico olja.

Čebulo, čilijevo pasto, polovico čilija in baziliko kuhajte 2-3 minute, dokler se ne zmehčajo. Dodajte piščanca in ga kuhajte 10 minut ali dokler ne porumeni. Jajčevce vrnite v ponev in jih premešajte, da se segrejejo.

Na krožnike razdelite riž in piščanca. Na vrhu dodajte preostalo baziliko in čili ter ocvrto jajce.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Zelenjavne kroglice
Naprej
Polnjene sardine
Nazaj
Zelenjavne kroglice
Naprej
Polnjene sardine

Dodajte Komentar