0 0
Piščančja juha s tortelini

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 x Por
2 x Strok - česen
3 x - 4 x Korenje
2 x Stebla zelena
0.5 kg Piščanec piščančja stegna ali piščančja prsa
Olivno olje
Poper
Sol
Muškatni orešček
250 g Tortelini sirovi, špinaćni, mesni
Peteršilj
Curry

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančja juha s tortelini

Tortelini so res okusne polnjenee testenine, ki jih lahko uporabite na mnoge načine. Zakuhate jih lahko tudi v piščančjo juho, po vašem okusu pa si lahko izberete ali sirove, mesne, špinačne torteline...

  • 1 ura
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Piščanca oziroma piščančje kose začinite s česnom, karijem, soljo in poprom. Na olivnem olju popecite, da se zapeče do zlate barve, dodajte še narezano korenje in še malo popražite.

Zalijte s približno 7 dl vode, dodajte še sesekljano zeleno in por ter začinite s soljo, popoprajte in dodajte še muškatni orešček. Pokrijte in kuhajte na srednjem ognju še približno 40 minut.

Ko je piščanec kuhan, ga vzemite iz juhe in narežite na majhne koščke. Ponovno dajte nazaj v juho in sedaj še dodajte torteline. Vse skupaj kuhajte 8-10 minut, da so tortelini dobro skuhani. Postrezite s svežim sesekljanim peteršiljem.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Testenine z dimljenim lososom
Naprej
Veganska ovsena kaša
Nazaj
Testenine z dimljenim lososom
Naprej
Veganska ovsena kaša

Dodajte Komentar