0 0
Pice Portabello v samo 10 minutah

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
6 x Gobe klobuki portobello, stebla odstranimo, operemo in osušimo s papirnato brisačo
2 žlici Olivno olje ekstra deviško oljčno olje
2 žlički Česen mleti česen
6 čajnih žličk Italijanske začimbe ali mešanica posušenega origana in listov bazilike
3/4 skodelice Omaka za pico česen in zelišča
1 1/2 skodelice Sir Mocarela
30 x Feferon mini feferoni, miniaturni feferoni
6 x Češnjev paradižnik narezani na tanke rezine
Poper po okusu
Sol po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pice Portabello v samo 10 minutah

LASTNOSTI:
  • Vegansko

Gobe ​​Portabello so debelejše od večine drugih vrst gob in ponujajo mesnat okus. Portabella gobe so najboljše zlasti za vegetarijance in vegane, ki hrepenijo po okusu mesa. Če obstaja kakšen način za uživanje v bolj zdravi, hitri in enostavni recepti za pico, je to ta ...

  • 20 minut
  • Porcije 2
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 230 stopinj Celzija.

Rešetko postavite na sredino pečice.

S peki papirjem obložite pekač.

Dno vsake gobe lepo premažite z olivnim oljem.

Začinite jih s soljo in poprom ter jih položite na pripravljen pladenj z vrhovi navzdol.

Vsako gobo napolnite z 2 žlicama omake za pico na kapico, mocarelo, feferoni, paradižnikovo omako in italijanskimi začimbami.

Pecite 10-12 minut, dokler se sir lepo ne stopi in dokler gobe niso mehke.

Med peko odcejajte vso morebitno odvečno vodo iz pice, da vaše pice ne bodo preveč vodene!

Potresite še z baziliko in vaše pice so pripravljene.

 

Opombe: Uporabite suh sir, kot je naribana mocarela. Ne pecite jih preveč! Če bodo pice predolgo v pečici, bo veliko tekočine! Vedno se prepričajte, da je vaša pečica dobro ogreta in vroča, ko jih boste vstavili v pečico.

 

 

 

 

 

 

 

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Dušena rabarbara
Naprej
Porova juha
Nazaj
Dušena rabarbara
Naprej
Porova juha

Dodajte Komentar