0 0
Pečeni šparglji in češnjevci s feto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
450 g zelenih špargljev
350 g češnjevih paradižnikov
2 žlici oljčnega olja
1 žlica balzamičnega kisa
50 g sira feta
sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečeni šparglji in češnjevci s feto

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zelo okusno in zdravo.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava in peka

Pečico segrejemo na 200 °C. Špargljem odrežemo olesenele dele, češnjeve paradižnike razpolovimo in oboje položimo v velik pekač. Pokapljamo z oljčnim oljem in balzamičnim kisom, solimo in vse premešamo. Pečemo 15 minut, da se šparglji zmehčajo in spečejo. Sir feta zdrobimo in potresemo po pečenih špargljih in češnjevcih.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Krompirjeva solata po mediteransko
Naprej
Torta, ki nikoli ne pade dol – Recept za biskvit
Nazaj
Krompirjeva solata po mediteransko
Naprej
Torta, ki nikoli ne pade dol – Recept za biskvit

Dodajte Komentar