0 0
Pečene redkvice

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
900 g Redkvica
2 žlici Olivno olje
1/2 žličke Sol
ščepec Poper
ščepec Zrnasti česen
1 žlica Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečene redkvice

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 50 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 190 ºC. Redkvicam obrežite stebla ali morebitne daljše korenine in jih dobro sperite v cedilu.
Redkvice prerežite na pol in jih položite na velik pekač in jih pokapajte z oljčnim oljem, nato dodajte sol, poper in česen v prahu. Redkvice premešajte, da se obložijo z oljem in začimbami.

Začinjene redkvice dajte v pečico in jih pecite približno 40 minut ali dokler ne postanejo zlato rjave in mehke, na polovici pečenja pa jih enkrat premešajte. Skupni čas pečenja je odvisen od velikosti redkvic.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Mocarela rolice s pestom
Naprej
Pečena cimetova palačinka
Nazaj
Mocarela rolice s pestom
Naprej
Pečena cimetova palačinka

Dodajte Komentar