0 0
Pečena rebra in kislo zelje s cmoki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečena rebra in kislo zelje s cmoki

  • 2 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Rebrca narežite na porcije in jih položite na dno pekača. Dodajte kislo zelje in malo tekočine.

Pokrijte in pecite v zmerno vroči pečici (180 stopinj Celzija) 1 uro in pol.

Cmoke pripravite tako, da zmešate moko, pecilni prašek, mleko in jajce. Po žlicah jih naložimo na kislo zelje, tesno pokrijemo in pečemo 20 minut.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Nizozemski podeželski mesni hlebček
Naprej
Goveja enolončnica
Nazaj
Nizozemski podeželski mesni hlebček
Naprej
Goveja enolončnica

Dodajte Komentar