0 0
Paradižnikova omaka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 stroki Česen
Oljčno olje
2 x Čili
40 g Bazilika
1 kg Paradižnik iz pločevinke

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Paradižnikova omaka

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Pekoče
  • Vegansko
  • 30 min
  • Porcije 5
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Česen na drobno narežite ter ga dajte v veliko ponev na srednje močan ogenj z 2 žlicama olja.
Pražite, da rahlo pozlati, medtem čilije po dolžini razpolovite (po želji jih olupite) in jih vmešajte v ponev. Vmešajte baziliko (stebla in vse ostalo).

Naribajte paradižnike in vse skupaj zavrite in kuhajte 10 do 15 minut.

Poskusite, začinite z morsko soljo in s črnim poprom.

Omako lahko uporabite takoj, jo pokrijete in hranite v hladilniku do enega tedna, ali pa jo razdelite v vrečke z zadrgo, označite in zamrznete za prihodnje obroke.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Solata z lignji
Naprej
Rižota s klobaso
Nazaj
Solata z lignji
Naprej
Rižota s klobaso

Dodajte Komentar